foto tots CS worpress

Arriben a Barcelona els Cellers Singulars de la D.O. Tarragona

Cellers Singulars de la DO Tarragona és una associació de petits grans cellers, familiars amb clara vocació enoturística i volem crear sinergies entre nosaltres, treballar amb xarxa per créixer, treballar plegats pel nostre territori i per la nostra DO. Neix amb la voluntat de promocionar i donar a conèixer els nostres cellers i els nostres vins.

Els productors que formem part de l’Associació som joves emprenedors amb voluntat de futur, que volem donar valor al territori, als cellers, als vins i a la DO Tarragona.

Els Cellers Singulars som Els cellers que formem part de l’associació som:

  • Biopaumerà – Rasquera
  • Celler Mas Bella – Masmolets – Valls
  • Celler Mas del Botó – Alforja
  • Celler Pedrola – Miravet
  • Celler Suñer – Ginestar
  • Cellers Blanch – Puigpelat
  • Estol Verd Celler – Rodonyà
  • La Farinera Vins – Rasquera
  • Molí de Rué – Vinebre

foto tots CS worpress

La presentació de l’associació  tindrà lloc el proper 10 d’abril a les 18:00h al Palau Robert de Barcelona.

L’acte comptarà amb la presència de la Ruth Troyano, periodista especialitzada en enoturisme i enocomunicació i del Sergi de Meià, reconegut cuiner per la seva aposta de la cuina de km. 0 i membre del moviment internacional Slow Food. Ells seran els encarregats de conduir l’acte i presentar l’associació i els diferents cellers.

A continuació, als jardins del Palau Robert i fins les 21:00h tindreu l’oportunitat de tastar els diversos vins que s’elaboren arreu de l’ampli territori que engloben els Cellers Singulars de la D.O. Tarragona i conèixer les persones que formen part dels diferents projectes vitivinícoles.

Podreu gaudir també per acompanyar la tarda de vins del típic plat de Pataco d’Alforja, elaborat a base de patata i tonyina salada que ens oferiran l’Associació de Dones d’Alforja presents a l’acte.

Per organitzar aquest acte l’associació ha comptat amb el suport de l’INCAVI (Institut Català de la Vinya i el Vi) i del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Tarragona.

Més informació a cellerssingulars@gmail.com o al 630982747 (Josep Maria Llauradó)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *