enoturisme cellers singulars mercat escapades

Les propostes d’enoturisme de Cellers Singulars al Mercat d’escapades de Barcelona

El passat cap de setmana, els Cellers Singulars que ofereixen activitats enoturístiques, hem participat oferint les nostres propostes al Mercat d’escapades de Barcelona.

Durant tot el cap de setmana, al costat de l’Arc de Triomf, els Cellers Suñer, Estol Verd i Mas del Botó hem compartit amb un públic variat i amb moltes ganes de descobrir propostes diferents, les nostres activitats enoturístiques.
El Mercat d’escapades té l’objectiu d’oferir un ventall ampli de propostes de turisme per a diferents públics. Costa, muntanya, recorreguts culturals, l’estil de vida mediterrani i tot per gaudir en família, amb amics o en parella.

L’estand de Costa Daurada, i el Patronat de turisme de la Diputació de Tarragona, de la mà de la DO Tarragona, han estat presents i els Cellers Singulars hem compartit les nostres propostes amb molta il·lusió.
Hem participat més d’un centenar d’empreses, oferint propostes molt diverses que juntes, confirmen que Catalunya té molt per oferir, aportant experiències molt diverses per a tots els públics.
Ens emociona que l’enoturisme cada dia tingui un lloc més rellevant, oferint propostes plenes de vida, properes al territori i la seva gent.

cellers singulars mercat escapades 2018

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *