Fira del vi 2018 Tarragona

Fira de la DO Tarragona 2018

Sense dubtes, per a tots els cellers que formem part de la DO Tarragona, la Fira del vi que cada estiu s’organitza és un esdeveniment carregat d’emocions i sobretot, una oportunitat per oferir els nostres productes de forma propera i envoltada d’una ambient festiu.

Enguany, en la seva XX edició, la Fira del vi organitzada pel Consell Regulador de la DO Tarragona, ha presentat infinitat de propostes i omplert de color la Rambla Nova de la ciutat.

Vins elaborats per 22 cellers de les quatre comarques de la DO Tarragona (Baix Camp, l’Alt Camp, el Tarragonès i la Ribera d’Ebre) han estat els protagonistes de la Fira i els Cellers Singulars, hem participat activament, proposant un recorregut per la singularitat de cada un dels nostres productes.

Per a la nostra associació, transmetre les històries de cada caller, així com els valors que hi ha darrere de la nostra manera de fer i treballar junts, és un dels pilars que ens acompanyen en el nostre dia a dia.

La nostra creativitat també ha estat present en aquesta XX Fira del Vi de la DO Tarragona, proposant als visitants un recorregut pels vins dels 9 cellers que treballem col·laborativament, obtenint com a premi una ampolla del vi que triessin. Ha estat molt divertit, a més d’una immensa oportunitat d’escoltar a la gent, conèixer les seves impressions, explicar-los les nostres històries i compartir valors.

Fira DO Tarragona Cellers Singulars

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *