Diseño sin título (13)

Cellers singulars a L’Embutada Santa Teca 2018

El passat 17 de novembre, els Cellers Singulars hem participat en L’Embutada 2018. Un esdeveniment que proposa la recuperació de la tradició ben estesa al segle XIX a la Part Alta de Tarragona, de beure el vi recentment elaborat en un embut fet principalment de llautó.

Organitzat per l’Associació Santa Teca, aquesta és la tercera edició de L’Embutada, la Fira del Vi Novell de Tarragona.

Es fa un recorregut guiat pel gestor cultural Jordi Beltran, pels diferents indrets on es trobaven els cellers elaboradors/tavernes de vi, acompanyats per castellers vestits a l’antiga i una fanfàrria.

El recorregut acaba a l’espai Coac on es troben els cellers que ofereixen el vi recentment elaborat.

La nostra participación dins de l’Embutada 2018 a Tarragona

Els Cellers Singulars Celler Pedrola, Celler Suñer i Celler Mas del Botó han participat en aquest esdeveniment tradicional, envoltat d’un ambient que ens transporta a una altra època però que connecta amb el nostre dia a dia.

Ens sentim agraïts de tenir l’oportunitat de ser part d’aquesta proposta cultural, que recupera valors tradicionals i els apropa a les nostres vides.

Des de Cellers Singulars, estem convençuts que el valor que té el territori augmenta amb esdeveniments com L’Embutada. Ens ha agradat estar presents, representant valors compartits com l’autenticitat, la proximitat al producte i la connexió amb la gent.

L'embutada 2018 tarragona cellers singulars

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *