Celler_mas_del_boto

Curtmetratge sobre el Celler Mas del Botó

El Celler Mas de l’Botó obre les portes a aquest curtmetratge per compartir la seva història, i els valors que donen vida a aquest projecte familiar.

La sostenibilitat en el centre, el territori com a protagonista i uns vins singulars que aporten a la DO Tarragona la diversitat que la caracteritza.

També podreu conèixer el cor de Cellers Singulars i els valors que ens uneixen amb l’objectiu de sumar diversitat i vins sostenibles de qualitat.

Els convidem a gaudir del curtmetratge i endinsar-vos a Mas de l’Botó.

Gràcies a Pun.Projecte pel gran treball realitzat!

CORTOMETRAJE BODEGA MAS DEL BOTO 

El Celler Mas del Botó abre sus puertas en este cortometraje para compartir su historia, y los valores que dan vida a este proyecto familiar.

La sostenibilidad en el centro, el territorio como protagonista y unos vinos singulares que aportan a la DO Tarragona la diversidad que la caracteriza.

También podréis conocer el corazón de Cellers Singulars y los valores que nos unen con el objetivo de sumar diversidad y vinos sostenibles de calidad.

Los invitamos a disfrutar del cortometraje y adentraros a Mas del Botó.

Gracias a a Pun.Projecte por el gran trabajo realizado

Short film about Mas del Botó winery

El Celler Mas del Botó opens its doors in this short film to share its history, and the values that give life to this family project.

Sustainability in the center, the territory as the protagonist and some unique wines that contribute to the DO Tarragona the diversity that characterizes it.

You can also get to know the heart of Cellers Singulars and the values that unite us with the aim of adding diversity and quality sustainable wines.

We invite you to enjoy the short film and meet Mas del Botó.

Thanks to Pun.Project for the great work done!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *