Celler Molí de Rué

Molí de Rué és un celler i molí d’oli amb més de cent anys d’història ubicat a la localitat de Vinebre, província de Tarragona. Actualment, la quarta generació de la família Poquet, fundadors i propietaris de Molí de Rué, dirigeix el negoci. En els últims anys Molí de Rué ha dut a terme una important modernització de les seves instal·lacions, aconseguint un major control dels processos d’elaboració i millorant així la qualitat dels seus productes. Paral·lelament, s’han ampliat les explotacions pròpies de vinya i olivera, cultius que juntament amb els d’altres productors de la zona s’utilitzen per a l’elaboració dels vins i olis que comercialitza.

Els nostres vins

Amb la Noemí Poquet al cap davant, Molí de Rué segueix la tradició dels seus predecessors amb l’elaboració de vins a doll dins la DO Tarragona i l’ envasat d’oli, apostant alhora per la modernització i el llançament de nous productes. El primer d’aquests productes, presentat al mercat el desembre de 2012 sota el nom de “Sol i Serena”, que significa la recuperació del tradicional vimblanc de Vinebre.

Des de mitjans dels anys noranta, Molí de Rué complementa la seva activitat tradicional amb una agrobotiga a peu del celler on s’hi pot trobar tota la gama de productes de la casa i altres de locals, apostant pel producte de proximitat i de qualitat.

 

Enoturisme

Obrim les portes del Molí de Rué per què pugueu conèixer qui som i què fem, us oferim una visita guiada pel celler i pels antics molins, així com també un tast de vins i oli. Ho podeu combinar amb una visita guiada pel nostre municipi.

Contacte:

Adreça C/ dels Portellets s/n, 43792 Localitat Vinebre

Telèfon 977 405 782

Email: info@moliderue.com