Celler Suñer

A Ginestar, un poble de les terres de l’Ebre, durant generacions, la nostra família s’ha dedicat al cultiu de la terra per obtenir-ne els millors fruits. Avui, pare i filla, unim experiència i joventut per oferir un vielaborat amb tendresa, tenint cura cadascuna de les fases del procés, per presentar cada tardor una producció selecta i limitada amb el caràcter propi de la nostra terra.

L’empresa disposa de dos cellers, un per a cada tipus de vi. El celler gran és el de “Cal Pubill” i és on s’elabora el vi blanc. El 1999, l’actual propietari Manuel Suñer Morató, va plantar una finca de merlot i va remodelar el celler de la casa pairal per a l’elaboració del mateix.

Els nostres vins

Seguint la TRADICIÓ familiar, Manuel Suñer treballa la vinya i s’encarrega del celler, juntament amb la seva filla, qui aporta els coneixements com a enòloga. La nostra filosofia és elaborar:

–        Vins MONOVARIETALS que permeten descobrir els matisos de la fruita i percebre el caràcter del terroir.

–        Vins provinents de l’AGRICULTURA ECOLÒGICA. Certificats pel Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE). Organisme que regula els productes de màxima qualitat i respectuosos amb el medi ambient.

Enoturisme

Vine a visitar-nos i gaudireu d’una autèntica experiència lúdica, cultural i gastronòmica, la qual us permetrà conèixer tots els nostres productes així com el nostre entorn. Les visites són guiades en totes les propostes durant un 3 hores aproximadament. Tenim tres propostes:

PROPOSTA 1 Excursió a les vinyes + visita al celler + degustació. (2h). Ideal entre els mesos de Març a Agost. 

PROPOSTA 2 Viu el procés de producció del vi en plena collita! (3h). Finals d’agost a principis de Setembre.

PROPOSTA 3 Visita al celler + degustació + taller de Clotxa I Oleoturisme (3h). Activitat pensada per disfrutar-la durant tot l’any.

Informació al següent enllaç: WINE EN KAYAK

Contacte:

Adreça C/Sant Antoni, 29 Municipi Tarragona Localitat Ginestar CP: 43748

Tel. 977 409 039

email: info@vinsiolisuner.com