Cellers Blanch

Els orígens de la família Blanch relacionats amb l’àmbit agrícola es remunten a més de 300 anys enrere amb referències escrites des del 1736. Joan Blanch Mestre va emprendre un petit negoci d’elaboració i comercialització de vins des de l’any 1965. En l’actualitat, la tercera generació ha considerat buscar el seu lloc dins del mercat i focalitzar el seu marc d’actuació en l’essència del producte, les característiques de la terra i del seu raïm per plantejar un negoci basat en un producte ecològic i de màxima qualitat. Elaboren els vins a partir de la selecció dels millors raïms provinents de finques concretes per a cadascun d’ells, buscant la més alta qualitat que permeti expressar de forma més autèntica i honesta el terrer.

Els nostres vins

  • Coordenades 41’17

Vi jove resultant del cupatge de Macabeu i Subirat Parent, de gust delicat i subtil. Amb un nas molt interessant gràcies a un gran perfil aromàtic que recorda a flors silvestres i on hi podem trobar, visualment, reflexos verds. D’acidesa marcada que aporta frescor i força.

  • Coordenades 1’19

Monovarietal jove de Merlot. Amb un color fosc intens aconseguit del remuntat i dessagnat durant setmanes dels raïms més madurs seleccionats a la vinya. Matisos de fruita madura en nas i boca, d’agradable maridatge amb aliments propis de la terra com les calçotades.

  • Promesa

Vi jove resultant del cupatge d’Ull de llebre i Merlot, amb una selecció minuciosa dels raïms més madurs. D’un color viu i despert se’n ressalten unes aromes suaus i fines. De pas en boca molt agradable, fresc i amb certa mineralitat, resultat d’una extracció lleugera gràcies al premsat directe.

  • Identitas

Monovarietal fet de la selecció dels millors raïms de Subirat Parent. La fermentació integral en bóta de castanyer i el treball acurat amb les seves lies li aporten un color groc brillant amb matisos en boca de fruita madura i de perfil aromàtic sensual. És un vi d’una riquesa notable, amb una densitat important i el seu punt d’acidesa li permet el perfecte envelliment dins l’ampolla

Enoturisme

A Cellers Blanch volem compartir amb vosaltres el nostre Celler, la forma en que elaborem els nostres vins així com mostrar-vos les nostres vinyes entre altres activitats i experiències d’enoturisme relacionades amb el món del vi. Vine a gaudir d’una de les activitats:

  • Una visita a la bodega i tast
  • Una volta per la vinyes, la bodega i un tast de tots els vins
  • El nou tast a domicii entre amics (mínim 6 persones)

Estem a la vostre disposició per qualsevol consulta o activitat, totes requereixen de cita prèvia.

Contacte:

Adreça C/ Catalunya 8, CP 43812 Puigpelat

facebook.com/cellersblanch

Email: info@cellersblanch.cm