Fira cellers singulars

1ra. Fira del cinema i l’enograstronomia a Roda de Berà

El proper cap de setmana estarem a la 1ra Fira del cinema i l’enograstronomia de Roda de Berà, de la mà de la proposta de The Wine Truck per oferir-vos vins singulars d’una forma singular.

Des del dissabte 2 d’abril a les 12 h fins al migdia del diumenge 3, podreu gaudir del bon cinema i del bon vi català en un ambient festiu i aprofitant l’inici de la primavera 2022.

A més, podreu visitar els Stands d’Estol Verd Celler i Cellers Blanch, per descobrir les seves propostes de vins i enoturisme.

cellers singulars the wine truck cat

Podeu trobar tota la informació de l´esdeveniment aquí.

Us esperem per compartir un cap de setmana de vi i cinema a Roda de Berà.

Diseño sin título(8)

 

Cellers Singulars Wine Truck

The Wine Truck & Cellers Singulars

Creiem en el poder que les col·laboracions amb altres projectes tenen per aconseguir multiplicar el valor que oferim al territori i les persones. És per això, que durant els mesos d’estiu d’aquest any 2021, hem estat compartint propostes amb el projecte The Wine Truck.

Un projecte que ofereix bars de vins 100% catalans de tot el territori català que instal·len allà on hi hagi una oportunitat d’acostar la singularitat dels vins de diferents denominacions d’origen a les persones.

I allà és on fusionem l’esperit de Cellers Singulars amb la proposta dels companys de The Wine Truck, amb una sèrie d’esdeveniments enoturístics, on hem compartit amb desenes de persones una experiència inoblidable. Vins, música i l’encant d’una proposta propera, autèntica i del nostre país.

1

No són temps fàcils i per això ara més que mai tenim la convicció que els nostres cellers han d’oferir espais on compartir moments i productes que ens permetin trobar-nos i gaudir d’allò més autèntic del nostre país.

Els vins de Cellers Singulars costat de la proposta de The Wine Truck, han aconseguit crear moments extraordinaris que esperem aviat poder repetir per encara oferir més valor al territori.

Aquí us deixem algunes fotos dels esdeveniments realitzats i un agraïment a tots els que van formar part de les propostes compartides.

Aquesta proposta ha estat possible gràcies a la col·laboració de Venda de proximitat del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

3

4

The Wine truck cs 1

Destacada-nadal-2020-cs

Vins Singulars de la Nostra Terra

Aquest Nadal és singular i és per això que des de Cellers Singulars de la DO Tarragona, hem preparat tres lots de vins singulars de la nostra terra.

LOT DESCOBREIX

Descobreix

1 Amp Escumós Ancestral – Celler Pedrola
1 Amp Viamà Rosat – Celler Lafarineravins
1 Amp Ganagot d’Alforja – Mas del Botó
1 Amp Tatxam – Estol Verd
1 Amp Blanc de Noirs – Biopaumerà
1 Amp Mims Blanc – Molí de Rué
LOT SORPRÈN
Sorprèn
1 Amp Cartoixà Blanc – Celler Mas Bella
1 Amp Sol i Serena Dolç – Molí de Rué
1 Amp Suñer Negre Merlot – SUÑER, VINS I OLIS
1 Amp Llacuna – Celler Lafarineravins
1 Amp Aperitiu- Celler Pedrola
1 Amp Brut Nature Subirat – Cellers Blanch
LOT GAUDEIX
Gaudeix
1 Amp Nyec – Estol Verd
1 Amp Suñer Rosat merlot – Celler Lafarineravins
1 Amp Coordenades 41 17 – Cellers Blanch
1 Amp Mas del Botó – Mas del Botó
1 Amp Helga escumós – Biopaumerà
1 Amp Bella del Bosc – Celler Mas Bella

Fes la teva comanda a Vinateria Tot Vi

Regala productes de proximitat.

logos

Celler_mas_del_boto

Curtmetratge sobre el Celler Mas del Botó

El Celler Mas de l’Botó obre les portes a aquest curtmetratge per compartir la seva història, i els valors que donen vida a aquest projecte familiar.

La sostenibilitat en el centre, el territori com a protagonista i uns vins singulars que aporten a la DO Tarragona la diversitat que la caracteritza.

També podreu conèixer el cor de Cellers Singulars i els valors que ens uneixen amb l’objectiu de sumar diversitat i vins sostenibles de qualitat.

Els convidem a gaudir del curtmetratge i endinsar-vos a Mas de l’Botó.

Gràcies a Pun.Projecte pel gran treball realitzat!

CORTOMETRAJE BODEGA MAS DEL BOTO 

El Celler Mas del Botó abre sus puertas en este cortometraje para compartir su historia, y los valores que dan vida a este proyecto familiar.

La sostenibilidad en el centro, el territorio como protagonista y unos vinos singulares que aportan a la DO Tarragona la diversidad que la caracteriza.

También podréis conocer el corazón de Cellers Singulars y los valores que nos unen con el objetivo de sumar diversidad y vinos sostenibles de calidad.

Los invitamos a disfrutar del cortometraje y adentraros a Mas del Botó.

Gracias a a Pun.Projecte por el gran trabajo realizado

Short film about Mas del Botó winery

El Celler Mas del Botó opens its doors in this short film to share its history, and the values that give life to this family project.

Sustainability in the center, the territory as the protagonist and some unique wines that contribute to the DO Tarragona the diversity that characterizes it.

You can also get to know the heart of Cellers Singulars and the values that unite us with the aim of adding diversity and quality sustainable wines.

We invite you to enjoy the short film and meet Mas del Botó.

Thanks to Pun.Project for the great work done!

 

WinTour-1

Wintour 4.0 arriba a Cellers Singulars

Deixem enrere un cap de setmana intens, divertit i ple de moments enriquidors. Un any més, els Cellers Singulars hem rebut als estudiants del Wintour Màster, la generació 4.0, arribada de diferents parts de món per conèixer de primera mà la nostra forma de fer.

En aquesta ocasió, els estudiants van visitar les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona, gaudint de la visita a 5 dels Cellers Singulars: Molí de Rué, La Farinera Vins, Cellers BlanchCeller Mas Bella i Celler Suñer vins i olis amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i Costa Daurada.

Un recorregut Singular

Ens agrada molt poder compartir els valors sobre els quals els Cellers Singulars treballem, per a generar productes de qualitat, amb responsabilitat i cura, a més de treballar de forma col·laborativa per sumar valor a el territori.

Els estudiants del Wintour 4.0 han conegut  cadascun dels cinc Cellers Singulars visitats, i han descobert les nostres tradicions. Han fet el cagar el Tió a la Fira de Nadal de Vinebre. I com que els estudiants s’han portat bé durant l’any, el Tió els ha cagat llaminadures. Previament a la visita al Celler Molí de Rué es va fer la visita guiada del Palau Renancentista Cal Don Joan. A l’arribar al celler Moli de Rué, Noemí, l’enòloga del celler, va explicar l’elaboració del seu vi estrella, Sol i Serena, un vi molt especial anomenat Vimblanc, en fase de recuperació i que cada casa de Vinebre fa el seu.

Després, visita a l’Celler La Farinera Vins per conèixer de primera mà els seus processos i productes i parada al celler Vins i olis Suñer de Ginestar, per veure la elaboració d’oli d’oliva. Encara que aquesta visita estava fora de programa, vam aprofitar que en aquell moment estaven entrant olives per viure en primera persona aquesta experiència. I per acabar la jornada, han agafat el tradicional trasbordador al Pas de Barca, per atravessar el riu Ebre per fer un passeig amb la caiguda del dia de Miravet.

El segon dia el recorregut va viatjar des de les Terres de l’Ebre fins al Camp de Tarragona. Un dia que va començar visitant Cellers Blanch, on els alumnes del Wintour van descobrir la proposta enoturística jugant a l’Escape Room que es realitza en aquest celler.

Abans de ser rebuts al celler Mas Bella hem aprofitat que teniem temps per visitar el impressionant Santuari de Nostra Sra de Montserrat a Montferri. Obra projectada per arquitecte i deixeble de Gaudí, Josep Maria Jujol on vam coincidir amb un festival de Nadal. A Mas Bella es va dinar una tradicional Calçotada típica de l’època mentres es tastaven els diferents vins de celler.

Seguim sumant valor i experiències. Gràcies per l’experiència, ha estat molt enriquidora!

banner-uvas

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

We leave behind an intense weekend, fun and full of enriching moments. Once again, Cellers Singulars has welcomed students of the Wintour Master, the 4.0 generation, coming from different parts of the world to get a first-hand look at our way of doing things.

On this occasion, the students visited the Terres de l’Ebre and Camp de Tarragona, enjoying the visit to 5 of the Cellers Singulars: Molí de Rué, La Farinera Vins, Cellers Blanch, Mas Bella Winery and Suñer vins i olis with the collaboration of the Tourism Board of the Diputación de Tarragona and Costa Daurada.

A Singular Tour

We really like to be able to share the values that Cellers Singulars work for, to create quality products, with responsibility and care, and to work collaboratively to add value to the territory.

Students at Wintour 4.0 have come to know each of the five Cellers Singulars visited, and have discovered our traditions. They have made the Tió at the Vinebre Christmas Fair. And as the students have behaved well during the year, the Tió has screwed up goodies. Prior to the visit to the Molí de Rué Winery, there was a guided tour of the Cal Don Joan Renaissance Palace. When arriving at the winery Moli de Rué, Noemí, the winemaker of the winery, described the elaboration of his star wine, Sol i Serena, a very special wine called Vimblanc, which is being recovered and that every Vinebre house makes his.

Afterwards, visit the Winery La Farinera Vins to get to know first-hand its processes and products and stop at the Wines and Oils Suñer de Ginestar winery, to see the olive oil production. And to end the day, they have taken the traditional ferry to Pas de Barca, to cross the Ebro river for a walk with the fall of Miravet day.

On the second day the route traveled from Terres de l’Ebre to Camp de Tarragona. One day he started off by visiting Cellers Blanch, where Wintour students discovered the wine tourism proposal by playing the Escape Room in this winery.

Before being received at the Mas Bella winery, we took advantage of the fact that we had time to visit the impressive Sanctuary of Nostra señora de Montserrat, in Montferri. Work projected by architect and disciple of Gaudí, Josep Maria Jujol where we coincided with a Christmas festival. At Mas Bella we had a traditional Calçotada lunch, while tasting the different wines from the winery.

We continue to add value and experiences. Thanks for the experience, it has been very enriching!

#SomCellersSingulars

Wintour 2019 Cellers Singulars

Wintour 2019 Cellers Singulars

Wintour 2019 Cellers Singulars

ralli costa daurada cellers singulars

Els nostres vins al Ralli Costa Daurada

Si aquest cap de setmana vols viure el Ralli Costa Daurada – Catalunya en primera persona i gaudir d’una experiència única, t’esperem al Stand de Cellers Singulars.

Podràs tastar els nostres vins i conèixer el nostre projecte, així com dels 9 Cellers Singulars familiars, que compartim el valor de la feina en xarxa per sumar valor a el territori.

🍷🚘 T’esperem!

Gràcies a la col·laboració de Diputació de Tarragona i Costa Daurada
rallie-2019-1

ralli costa daurada cellers singulars 2

banner-uvas

festa-varemaDiseño sin título-2

Festa de la verema de la DO Tarragona 2019

Entre la intensitat de la verema i la il·lusió per aquesta època de l’any, els Cellers Singulars ja estem treballant preparant les propostes per a l’edició 2019 de la Festa de la verema de la DO Tarragona.

El cap de setmana del 27, 28 i 29 de setembre, obrim les portes d’alguns dels nostres cellers per oferir activitats i experiències a qualsevol persona que vulgui gaudir de la natura, la verema, els vins i l’enoturisme, amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i Costa Daurada.

festa verema 2019 DO Tarragona

Les propostes dels Cellers Singulars

Vins i Olis Suñer / Ginestar (Ribera d’Ebre)
Wine en kayak especial festa verema

Diumenge 29 de setembre a les 9.30 h / 35 €
Reserves –> info@vinsiolisuner.com / www.vinsiolisuner.com / Tel: +34 626 676 608 (Josep)

Wine en kayak és una activitat que combina turisme actiu i enoturisme, que ens permetrà combinar el kayak amb una visita al celler Suñer i tastos dels seus vins en plena verema.

Celler Biopaumerà / Rasquera (Ribera d’Ebre)
Tast de most i vins ecològics i degustació de productes de la Ribera
Dissabte 28 i diumenge 29 de setembre des de les 10 h / 18 €
Reserves –> biopaumera@gmail.com / www.biopaumera.com / Tel: +34 647 983 004 (Confirmar assistència a Helga)

Passeig per la finca i explicació del cultiu ecològic. Tast dels mosts al celler. Tasts dels vins acabats amb degustació de productes artesanals (embotits i clotxa) típics de la Ribera.

Lafarineravins / Rasquera (Ribera d’Ebre)
Tast de vins a cegues
Diumenge 29 de setembre a les 11.00 h / 25 € adult / 10 € infant
Reserves –> celler@lafarineravins.com / www.lafarineravins.com / Tel: +34 618 718 304 (Josep Francesc)

Visita al celler i vinyes i posteriorment un tast a cegues amb pica-pica. Hi haurà activitats pels més petits.

Molí de Rué / Vinebre (Ribera d’Ebre)
Sopar-maridatge de final de verema
Divendres 27 de setembre a les 20.30 h / 25 €
Reserves –> npoquet@moliderue.com / www.moliderue.com / Tel: +34 646 320 946 (Noemí)

Us proposem un sopar al nostre celler maridat amb els nostres vins Mims i Sol i Serena, per celebrar el final de
verema, tot acompanyat amb bona música.

Celler Mas Bella / Masmolets (Alt Camp)
Esmorzar de verema en carro
Dissabte 28 i diumenge 29 de setembre a les 11.00 h / 25 € adult / 12 € nen
Reserves –> info@cellermasbella.com / www.cellermasbella.com / Tel: +34 600 269 786 (Elisa)

Passejada en carro per les nostres vinyes del celler Mas Bella Tel: +34 630 982 747 a Masmolets i els Boscos de Valls i esmorzar de verema amb tast de vins.

Cellers Blanch / Puigpelat (Alt Camp)
Descoberta sensorial de la verema i el vi
Dissabte 28 de setembre de 16.00 a 19.00 h / 20 € adult / Infants gratuït
Reserves –> info@cellersblanch.com / www.cellersblanch.com / Tel: +34 649 993 294 (Roger)

Visita al celler i explicació del procés d’elaboració dels vins. Trasllat a la vinya i tast amb berenar i explicació de la verema amb jocs sensorials per adults. Pels més petits tast de most i activitats lúdiques a la mateixa vinya.

Estol Verd Celler / Rodonyà (Alt Camp)
Esmorzar de veremador amb Orien-tast
Diumenge 29 de setembre a les 9.30 h / 22 € adults (15 € només esmorzar) i 12 € nens (8 € només esmorzar)
Reserves –> estolverd@gmail.com / www.estolverd.cat / Tel: +34 696 110 074 (Sara)

Esmorzar tradicional de veremador a les nostres vinyes i ruta Orien-tast amb verema, tast de diferents vins i visita al celler.

Mas del Botó / Alforja (Baix Camp)
Verema a l’antiga al celler Mas del Botó
Diumenge 29 de setembre a les 10.00 h / 10 € adults / Menors gratuït
Reserves –> pep@masdelboto.cat / www.masdelboto.cat / Tel: +34 630 982 747

Petits i grans veremen raïm que estigui per collir. Es porta el raïm al celler i es processa a l’antiga, trepitjant amb els
peus una vegada ha estat derrapat. Tast dels vins elaborats al celler juntament amb degustació de productes locals.

No oblidis seguir-nos a les xarxes socials i recorda per a aquest esdeveniment organitzat per la DO Tarragona, pots compartir les teves imatges amb el hastag #obertperverema

T’esperem!

banner-uvas

Fira-del-vi-2019

La Fira del vi de la DO Tarragona 2019 en imatges

Com cada any, els Cellers Singulars hem participat de la Fira del Vi organitzada per la DO Tarragona.

En aquesta ocasió els expliquem el viscut durant el cap de setmana a través d’algunes imatges.

fira del vi do tarragona cellers singulars

fira del vi do tarragona cellers singulars

fira del vi do tarragona cellers singulars

Gràcies a la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i Costa Daurada.

banner-uvas

enoturisme cellers singulars

9 Cellers de la DO Tarragona organitzem junt a Ascó Turisme un cap de setmana de enoturisme

El cap de setmana del 18 i 19 de maig, els Cellers Singulars de la DO Tarragona al costat de Ascó Turisme, hem organitzat una experiència enoturística carregada de bons moments presentant els nostres vins.

Un passeig navegant el riu Ebre a bord del llaüt “Lo Roget” i descobrint els vins de tots els Cellers Singulars, en un entorn de calma i paisatges amb molt d’encant.

En el marc d’una nova edició de la fira Tastavins d’Ascó, aprofitem l’ocasió per presentar el nostre treball col·laboratiu i els nostres vins, a una trentena de persones que van gaudir de l’experiència.

Agraïm a cada un dels que s’han pujat a bord, per confirmar-nos que junts anem en bona direcció, i que crear aquest tipus de propostes enoturístiques ens omple de satisfacció i energia, per seguir imaginant noves experiències per compartir.

Continuem la nostra feina, gaudint cada dia de les persones i el nostre entorn tan meravellós.

Cellers Singulars DO Tarragona enoturisme

nova junta DO Tarragona Cellers Singulars

Nova Junta al Consell Regulador de la D.O. Tarragona

Ahir dia 13 d’Abril de 2019 és va renovar la Junta del Consell Regulador de la D.O. Tarragona, amb un acord entre el sindicat d’Unió de Pagesos i cellers elaboradors sota el nom de Units per la D.O. Tarragona. Per unanimitat es va escollir Vicenç Ferré enòleg i co-propietari del Celler Mas Vicenç.

Cinc vocals provenen dels membres de l’Associació dels Cellers Singulars de la D.O. Tarragona. Sr. Gerard Galofré del celler Estol Verd (Rodonyà), Helga Harbig del celler Biopaumerà (Rasquera), Roger Solé del Celler Blanch (Puigpelat), Josep Francesc Piñol del celler la Farinera Vins (Rasquera) i Josep Maria Llauradó del celler Mas del Botó (Alforja).

Agrair al Sr. Josep Grogués per la seva dedicació durant 12 anys com a President de la D.O. Tarragona.

Nova-junta-DOTarragona-blog

secret amagat cellers singulars

El Secret Amagat, un esdeveniment amb encant

El passat dilluns 8 d’abril, els Cellers Singulars hem participat de l’esdeveniment organitzat per la DO Tarragona amb el suport de l’Associació Catalana de Sommeliers (ACS), per oferir als professionals del sector del vi, una experiència plena d’encant.

Comencem així una nova temporada d’esdeveniments que ens portaran els propers mesos a compartir els nostres vins i el nostre treball, a diferents llocs de Catalunya participant de propostes variades però totes elles, carregades de valor per a les persones i el nostre territori.

La proposta El Secret Amagat ha reunit més de 50 professionals del sector del vi

L’esdeveniment es va realitzar en diferents escenaris, oferint diverses experiències per als participants. Sommeliers, periodistes, botigues de vins, distribuïdors i prescriptors arribats des de Barcelona, Girona i también del Camp de Tarragona, han estat els protagonistes al costat d’uns 15 cellers de la DO Tarragona que han compartit els seus vins i propostes enoturístiques.

A Rodonyà i Gràcies a soporte del su Ajuntament, és va fer el tast on hi van participar cellers de les quatre comarques de la DO Tarragona: Tarragonès, Baix Camp, Alt Camp i Ribera d’Ebre.

Des Cellers Singulars, hem aportat el nostre granet de sorra participant activament en l’esdeveniment, i ens sentim molt agraïts per les sinergies generades amb els professionals que s’han sumat a la proposta.

Una de les parts que més ens agrada de la nostra feina, és quan tenim l’oportunitat de compartir els nostres valors i formes de fer amb altres persones. En aquesta ocasió, hem pogut fer-ho amb professionals referents dins del sector del vi. Ens portem moltes de les seves impressions que ens enriqueixen i ens tornen satisfacció per la feina feta.

Cellers Singulars participants d’EL Secret Amagat:

Mas del Botó, Biopaumera, Estol Verd, Suñer, Molí de Rué, Mas Bella i Celler Pedrola

Seguim en moviment, som Cellers Singulars 🙂

cellers singulars do tarragona

Cellers Singulars Do Tarragona vi

Creiem en la força del treball col•laboratiu i ho estem fent

Com poder aportar més valor sent petits emprenedors i projectes familiars? Sumant les nostres fortaleses per multiplicar des de la nostra diversitat i amb una capa de creativitat que ens mou cada dia.

En resposta a aquesta necessitat compartida, va començar fa ja 2 anys aquest nou camí que 9 Cellers de la DO Tarragona, hem iniciat de forma col·laborativa.

Vam decidir unir la nostra singularitat per crear una proposta que ens brindés la possibilitat d’arribar a on sols, no aconseguíem arribar. I ho vam fer.

Cellers Singulars és més que la suma de tots, perquè des de l’experiència, hem après i continuem fent-ho cada dia, de sumar els nostres objectius ens generava la possibilitat d’arribar molt més lluny del que havíem imaginat.

Creiem en la força del treball col·laboratiu, però fins que no ho vam posar en pràctica, no vam poder comprovar l’enriquiment que ens aportava a cada un de nosaltres.

Una nova etapa

Ens trobem començant una nova etapa, perquè els inicis van ser de reconeixement mutu i de visualitzar entre tots els nostres objectius. Avui, som conscients del potencial que tenim treballant units i vam començar a crear noves propostes per seguir aportant valor a la gent i el nostre territori.

Ens agrada que darrere de cada un dels nostres vins, es conegui la història que ho va fer possible i els valors que també estan dins de cada ampolla dels nostres cellers.

A les xarxes socials, en els esdeveniments dels que formem part i en aquest, el nostre Blog, esperem poder compartir els nostres aprenentatges, la nostra forma de fer i el que aprenem per sumar a altres col·lectius, emprenedors i al món del vi que també es troba en un moment de transformació i creixement cap a noves experiències afegides.

Les teves impressions, experiències i comentaris són molt enriquidors per al nostre treball diari, així que t’animem a que seguim des de les xarxes socials. Pots trobar-nos a Instagram, Facebook i Twitter.

Post-som-petits-grans-cellers

cellers singulars wintour 2018

Wintour 3.0 Cellers Singulars

Hem viscut uns dies molt intents i carregats d’emocions, amb la visita dels estudiants del Winetour 3.0 de la Universitat Rovira i Virgili.

Estudiants d’arreu del món, visiten diversos cellers de la DO Tarragona, on aprenen de manera activa i interactuant amb la terra i els professionals, el valor dels seus vins, de les activitats enoturístiques i les diverses propostes que ofereix el territori.

Així explica la Universitat Rovira i Virgili aquesta proposta educativa innovadora: “Està dirigit a la preparació de professionals àmpliament capacitats i altament adaptables i qualificats per promoure innovacions en el desenvolupament del turisme del vi que generin valor afegit a través de l’augment dels ingressos i el reconeixement d’aquest sector.

Els Cellers Singulars – Winetour 3.0

Des de Celler Singulars apostem per la innovació i tenir l’oportunitat de rebre a aquest grup de joves amb tantes ganes d’escoltar i aprendre per després crear els seus propis projectes, ens emociona.

Creiem en un futur on els petits productors aportin un valor afegit en els seus productes amb un sentit per al territori i les persones.

Hem viscut dies carregats d’energia, hem compartit tot el nostre coneixement i experiència, i ens hem enriquit amb les ganes de generar innovació d’aquest WineTour 3.0

Wintour tarragona 2018 cellers singulars