winetour 3.0 cellers singulars

Wintour 3.0 Cellers Singulars

Hem viscut uns dies molt intents i carregats d’emocions, amb la visita dels estudiants del Winetour 3.0 de la Universitat Rovira i Virgili.

Estudiants d’arreu del món, visiten diversos cellers de la DO Tarragona, on aprenen de manera activa i interactuant amb la terra i els professionals, el valor dels seus vins, de les activitats enoturístiques i les diverses propostes que ofereix el territori.

Així explica la Universitat Rovira i Virgili aquesta proposta educativa innovadora: “Està dirigit a la preparació de professionals àmpliament capacitats i altament adaptables i qualificats per promoure innovacions en el desenvolupament del turisme del vi que generin valor afegit a través de l’augment dels ingressos i el reconeixement d’aquest sector.

Els Cellers Singulars – Winetour 3.0

Des de Celler Singulars apostem per la innovació i tenir l’oportunitat de rebre a aquest grup de joves amb tantes ganes d’escoltar i aprendre per després crear els seus propis projectes, ens emociona.

Creiem en un futur on els petits productors aportin un valor afegit en els seus productes amb un sentit per al territori i les persones.

Hem viscut dies carregats d’energia, hem compartit tot el nostre coneixement i experiència, i ens hem enriquit amb les ganes de generar innovació d’aquest WineTour 3.0

Diseño sin título (29)

Diseño sin título (13)

Cellers singulars a L’Embutada Santa Teca 2018

El passat 17 de novembre, els Cellers Singulars hem participat en L’Embutada 2018. Un esdeveniment que proposa la recuperació de la tradició ben estesa al segle XIX a la Part Alta de Tarragona, de beure el vi recentment elaborat en un embut fet principalment de llautó.

Organitzat per l’Associació Santa Teca, aquesta és la tercera edició de L’Embutada, la Fira del Vi Novell de Tarragona.

Es fa un recorregut guiat pel gestor cultural Jordi Beltran, pels diferents indrets on es trobaven els cellers elaboradors/tavernes de vi, acompanyats per castellers vestits a l’antiga i una fanfàrria.

El recorregut acaba a l’espai Coac on es troben els cellers que ofereixen el vi recentment elaborat.

La nostra participación dins de l’Embutada 2018 a Tarragona

Els Cellers Singulars Celler Pedrola, Celler Suñer i Celler Mas del Botó han participat en aquest esdeveniment tradicional, envoltat d’un ambient que ens transporta a una altra època però que connecta amb el nostre dia a dia.

Ens sentim agraïts de tenir l’oportunitat de ser part d’aquesta proposta cultural, que recupera valors tradicionals i els apropa a les nostres vides.

Des de Cellers Singulars, estem convençuts que el valor que té el territori augmenta amb esdeveniments com L’Embutada. Ens ha agradat estar presents, representant valors compartits com l’autenticitat, la proximitat al producte i la connexió amb la gent.

SOM PETITS GRANS CELLERS

cellers singulars guia de vins catalunya 2019

Presentació Guia de vins de Catalunya

La ‘Guia de Vins de Catalunya‘ ha realitzat sessions de tast dels més de 1400 vins de 267 cellers de les 12 Denominacions d’Origen catalanes.

La Festa anual amb els vins millor puntuats, aquest any va tenir lloc a la Sala Marquès de Comillas, del Museu Marítim de Barcelona

El lliurament de Premis als Millors Vins és tot un esdeveniment i ha estat un honor que alguns dels nostres Cellers Singulars de la DO Tarragona, hagin participat.

Els Cellers Singulars som petits cellers que unim el nostre potencial i col·laborativament oferim un valor afegit en els nostres productes. Treballem junts i vam arribar més lluny. Aquest esperit ha arribat a estar present en aquest esdeveniment.

Ens sentim molt agraïts de tenir l’oportunitat de créixer junts i sumar valor al nostre territori creant vins propers i singulars.

Més informació sobre la Guia de Vins de Catalunya 2019

cellers singulars guia de vins catalunya 2019

 

Cellers Singulars Fira Sant Joan d'espi

Els Cellers Singulars participen a la FIRA SANT JOAN D’ESPÍ

Els Cellers Singulars hi participen de manera molt activa en aquesta Fira multisectorial de Sant Joan Despí, per l’origen tarragoní d’uns dels seus fills il·lustre, l’arquitecte Josep Maria Jujol.

En aquesta edició l’organització ha volgut que els cellers de Tarragona i en concret aquelles que per proximitat o / i llaços afectius, tinguessin a veure amb Josep Maria Jujol, les que tinguessin una major presència. Per això la D.O. Tarragona ha estat protagonista.

El Cellers Singulars a la Fira de Sant Joan d’Espí 2018

Tres cellers hi participen presencialment: Celler Blanch, Celler Suñer i Celler Mas del Botó.

A més a més hem realitzat dues tast guiats (5 vins al matí i 4 vins a la tarda) dels 9 cellers associats, a l’emblemàtica casa Can Negre del mateix arquitecte Jujol, una joia del modernisme a on la gastronomia, la cultura y el comerç sempre han estat presents.

Els Tast maridats amb la singularitat dels formatges Xerigots, ha sigut una experiència extraordinària per a nosaltres.

Som petits grans cellers y ens emociona aquestes oportunitats, a on podem posar valor y contribuir a oferir experiències i productes d’alta qualitat, de forma propera i respectuosa.

Cellers Singulars Fira Sant Joan d'Espí

 

Santa Teca Escornalbou 2018

Santa Teca Escornalbou 2018

Santa Teca té l’objectiu de generar sinergies, d’apropar als productes a la gent. La cultura, gastronomia i productes de la terra, a empresaris i referents del sector.

Dins d’aquesta proposta, un any més Santa Teca ha realitzat un esdeveniment en un entorn carregat d’història i encant: el Monestir Castell d’Escornalbou.
Música, gastronomia, vins i diferents experiències per gaudir d’una tarda molt especial.

La nostra participació a Santa Teca Escornalbou 2018

El Celler Suñer, Celler Mas Bella i Celler Mas del Botó de l’Associació Cellers Singulars de la DO Tarragona, han participat de la Fira, compartint els seus vins i la raó de ser cadascun dels Cellers Singulars.
Ens sentim molt agraïts de tenir l’oportunitat de compartir experiències com Santa Teca, on entre tots fem possible una nova mirada al nostre entorn.

Junts generem valor.

Santa Teca Escornalbou cellers singulars do tarragona

Santa Teca 2018 cellers singulars do tarragona

Santa Teca i els Singulars 2018

Santa Teca és una proposta per gaudir i aprendre de la mà dels seus protagonistes, del territori i tot el seu valor.

Propostes per menjar, beure, degustar productes ecològics, cerveses artesanes, vins de qualitat produïts de forma sostenible i respectuosa, i propostes culturals variades, fan de Santa Teca un event carregat de sentit i propòsit per a Tarragona i la seva gent.

Com no podia ser d’una altra manera, la DO Tarragona participa activament a Santa Teca, i als Cellers Singulars, ens encanta ser part d’aquesta proposta tan propera i enriquidora.

Hem ofert diferents tast, així com participat d’un esdeveniment molt especial dirigit especialment per als restauradors de la zona de Tarragona.

Ens agrada sumar valor a aquestes propostes, perquè ens sentim identificats amb la nostra raó de ser i el nostre treball.

Som petits cellers familiars, que junts i treballant de forma col·laborativa, oferim l’essència del territori a través dels nostres vins, creats des del cor i amb l’objectiu de transmetre properament els valors que ens acompanyen en el nostre treball del dia a dia.

cellers singulars do tarragona

Cellers Singulars Palau Robert 2018

Un any més, els Cellers Singulars de la DO Tarragona al Palau Robert de Barcelona

El passat  11 de juny, l’Associació Cellers Singulars de la DO Tarragona, hem anat novament al meravellós Palau Robert de Barcelona.

Va ser un vespre esplèndid. En primer lloc donar les gràcies a la presentació de la Ruth Troyano Puig, la nostra padrina, seguidament a l’Anna Vicens per apostar per nosaltres, per enumerar les nostres singularitats i pel gran tast que es va currar, el recordarem dies.

A més, tot ha estat amenitzat amb la música de La chica del mono que ens va deleitar amb la seva veu i cançons.

Agraïr també a DONUM DEUS i a Nogues i Domenech, Family Biscuits per les seves delícies. Agraïts a INCAVI i al Consell Regulador DO Tarragona per ajudar-nos a fer-ho possible.

Un any més, feliços i agraïts de compartir una experiència tan especial. Els petits grans cellers de la DO Tarragona que formem part de Cellers Singulars, seguim el nostre camí per oferir i compartir valor amb productes de qualitat i propers a la nostra gent.

cellers singulars barcelona 2018

cellers singulars umami barcelona

Cellers Singulars a UMAMI Barcelona

Els Cellers Singulars de la DO Tarragona, hem participat el passat 6 de juny d’una de les propostes que ofereix UMAMI Barcelona, en les que sempre aposten per la identitat cultural a través del patrimoni enograstronómico.

Quan arriben a nosaltres propostes carregades d’il·lusió, en les quals podem compartir els nostres valors i enriquir-los amb aquesta experiència, per a nosaltres és una oportunitat per reafirmar el sentit del nostre treball.

UMAMI Barcelona, és una proposta que sorgeix de “l’esperit inquiet d’uns barcelonins, que van sentir la necessitat d’ajuntar-se professionalment per apropar el món del vi i la gastronomia al públic en general, tant professionals com amateurs, locals i turistes.”

Defineixen el seu moviment des del respecte pel medi, la sostenibilitat i el treball conjunt amb els productes de proximitat; sense deixar de banda la resta de territoris, que com un bon maridatge, oferint propostes que permeten que la fusió cultural sumi i aporti un valor nou.

Presentem als 9 Cellers Singulars de la DO Tarragona

Els 9 cellers que formem l’Associació Cellers Singulars de la DO Tarragona, hem arribat a Barcelona amb els nostres vins, per compartir-los en un ambient càlid i familiar que ens ha fet gaudir de l’esdeveniment.

Hem presentat de forma propera i amb molta il·lusió, cadascun dels cellers. Som diferents però tenim molt en comú i justament aquest és el valor que gaudim al nostre fer de cada dia i que compartim quan som convidats a una proposta com ha fet UMAMI Barcelona.

Seguim fent camí, junts, aportant entre tots valor al territori, als nostres vins i als cellers.

post-UMAMI

mercat escapades cellers singulars

Les propostes d’enoturisme de Cellers Singulars al Mercat d’escapades de Barcelona

El passat cap de setmana, els Cellers Singulars que ofereixen activitats enoturístiques, hem participat oferint les nostres propostes al Mercat d’escapades de Barcelona.

Durant tot el cap de setmana, al costat de l’Arc de Triomf, els Cellers Suñer, Estol Verd i Mas del Botó hem compartit amb un públic variat i amb moltes ganes de descobrir propostes diferents, les nostres activitats enoturístiques.
El Mercat d’escapades té l’objectiu d’oferir un ventall ampli de propostes de turisme per a diferents públics. Costa, muntanya, recorreguts culturals, l’estil de vida mediterrani i tot per gaudir en família, amb amics o en parella.

L’estand de Costa Daurada, i el Patronat de turisme de la Diputació de Tarragona, de la mà de la DO Tarragona, han estat presents i els Cellers Singulars hem compartit les nostres propostes amb molta il·lusió.
Hem participat més d’un centenar d’empreses, oferint propostes molt diverses que juntes, confirmen que Catalunya té molt per oferir, aportant experiències molt diverses per a tots els públics.
Ens emociona que l’enoturisme cada dia tingui un lloc més rellevant, oferint propostes plenes de vida, properes al territori i la seva gent.

mercat escapades barcelona cellers singulars

Cellers Singulars Alimentaria 2018

TAST A ALIMENTARIA 2018

Alimentària és la fira d’alimentació, begudes i gastronomia líder a Espanya i en l’arc mediterrani i un referent internacional per al sector.

Els Cellers Singulars hem tingut la gran oportunitat de participar en la fira, amb la participació d’alguns dels nostres vins dels 9 Cellers que formen part.

El Tast de Cellers Singulars a Alimentaria 2018

Tots els Celler Singulars han participat amb 1 dels seus vins.
La sommelier Sra. Marisol Hernández propietària del Verol, ha estat l’encarregada de portar  aquest  tast que va ser maridat amb unes delicatessen de l’obrador de Gràcia Viandateca.

Alimentària no és un esdeveniment qualsevol, és el Saló d’Alimentació i Begudes més important d’Espanya, on podem trobar nous productes d’alta qualitat i gran prestigi.

Per tots el Cellers Singulars, ha estat una gran experiència participar d’un esdeveniment com Alimentària.

Estem convençuts que cada vegada més, els petits Cellers tenen un lloc en propostes d’aquestes característiques.

Els productes que potencien els valors de sostenibilitat, territori, autenticitat i proximitat, guanyen terreny.

A poc a poc estan generant un valor diferencial associat a la qualitat de cada vi.

Ens emociona que els nostres petits cellers, estiguin sumant noves experiències i productes autèntics propers a la gent.

 

Post-alimentaria

cellers singulars mercat santa caterina barcelona

Cellers Singulars a l’emblemàtic Mercat de Santa Caterina de Barcelona

El passat 12 de gener, la D.O. Tarragona ha estat protagonista al Mercat de Santa Caterina, dins de la proposta de Tast de vins al mercat.
Els 9 Cellers Singulars, han estat presents en aquest esdeveniment organitzat per Enjoy Wine Barcelona, en un entorn cultural que uneix la modernitat amb la història que representa aquest edifici, a la ciutat de Barcelona.

El Cellers Singulars al Mercat de Santa Caterina

Cadascun amb un dels seus vins de la D.O. Tarragona, maridats amb productes del Mercat de Santa Caterina han estat protagonistes d’aquest tast tan especial.

Participen la Sra. Elisa Ribé del Celler Mas Bella i en Sr. Josep Maria Llauradó del Celler Mas del Botó.

Relació de vins i productes maridats:

Vi d’aperitu Celler Pedrola i Nyec de Celler Estol Verd. Musclos escabetxats

Identitats del Celler Blanch i Acacia del Celler Suñer. Formatges.

Bella Rosat del Celler Mas Bella. Anxova.

Llacuna del Celler Farinera vins i Esther 2011 de Biopaumerà. Tàrtar.

Ganagot 2007 del Celler Mas del Botó. Croqueta d’en Josep.

Sol i Seren del Celler Molí de Rué. Pastís

 

Marcador de texto

PR 12

Cellers Singulars al Palau Robert

 

PR 12

 

El passat mes d’abril, l’associació Cellers Singulars de la DO Tarragona, va presentar els seus vins al Palau Robert de Barcelona.

 

Unes 200 persones, en gran part professionals, van assistir a l’acte de presentació dels Cellers Singulars. Restauradors, distribuïdors, premsa especialitzada i agents del món del vi van poder tastar els vins de Biopaumerà (Rasquera), Celler Mas Bella (Masmolets), Celler Mas del Botó (Alforja), Celler Pedrola (Miravet), Celler Suñer (Ginestar), Estol Verd Celler (Rodonyá), Lafarineravins (Rasquera), Molí de Rué (Vinebre) i Cellers Blanch (Puigpelat).

PR 5

 

Cellers Singulars són 9 cellers que treballen junts per donar a conèixer els seus vins, i donar valor al territori i patrimoni agrícola del qual formen part. Es caracteritzen pel seu ampli ventall de vins, des de vins escumosos, blancs joves, blancs criats en fusta, rosat, negres i  vins dolços.

 

Cinc dels cellers es situen a la Ribera d’Ebre, un al Baix Camp i tres a l’Alt Camp.

 

PR 7

 

L’acte que es va fer al Palau Robert va ser conduit per la periodista i sommelier Ruth Troyano que va destacar el treball en xarxa que fan aquest cellers i la seva manera de treballar junts que va definir com COMPETIR COL.LABORANT. També va destacar altres aspectes dels cellers com poden ser el respecte per l’entorn i el medi ambient, la memòria històrica del món vitivinícola,  la seva joventut, els seus projectes enoturístics, la reivindicació de la veu de l’enologia en femení, l’aposta per varietats autòctones i també per les noves tecnologies. En la presentació de l’acte també van intervenir el President de l’associació Josep Mª Llauradó, el President de la DO Tarragona Josep Lluís Grogués, el President de l’INCAVI Salvador Puig, i també el xef Sergi de Meià que, com a impulsor del moviment Slow food, va destacar la importància del treball en conjunt entre la cuina catalana i els vins catalans, així com la diversitat i la qualitat dels vins del cellers singulars.

 

El president de l’associació, Josep Mª Llauradó, va destacar la dificultat de comunicar un territori tan extens com el de la DO Tarragona, per això va sorgir Cellers Singulars, però destaca molt positivament la seva diversitat, que la considera com un valor afegit ple d’autenticitat.

 

 

Un cop finalitzats els parlaments, en l’immillorable marc dels jardins del Palau Robert,  els assistents van poder tastar els vins dels 9 cellers, parlar amb cadascun d’ells així com intercanviar-hi opinions i sensacions sobre els diferents vins. Per acompanyar el vi, l’associació de dones de l’Alforja, va preparar el Pataco de l’Alforja, un plat típic d’aquest poble a base de tonyina, patata i carbassó.

 

PR 3

foto tots CS worpress

Arriben a Barcelona els Cellers Singulars de la D.O. Tarragona

Cellers Singulars de la DO Tarragona és una associació de petits grans cellers, familiars amb clara vocació enoturística i volem crear sinergies entre nosaltres, treballar amb xarxa per créixer, treballar plegats pel nostre territori i per la nostra DO. Neix amb la voluntat de promocionar i donar a conèixer els nostres cellers i els nostres vins.

Els productors que formem part de l’Associació som joves emprenedors amb voluntat de futur, que volem donar valor al territori, als cellers, als vins i a la DO Tarragona.

Els Cellers Singulars som Els cellers que formem part de l’associació som:

  • Biopaumerà – Rasquera
  • Celler Mas Bella – Masmolets – Valls
  • Celler Mas del Botó – Alforja
  • Celler Pedrola – Miravet
  • Celler Suñer – Ginestar
  • Cellers Blanch – Puigpelat
  • Estol Verd Celler – Rodonyà
  • La Farinera Vins – Rasquera
  • Molí de Rué – Vinebre

foto tots CS worpress

La presentació de l’associació  tindrà lloc el proper 10 d’abril a les 18:00h al Palau Robert de Barcelona.

L’acte comptarà amb la presència de la Ruth Troyano, periodista especialitzada en enoturisme i enocomunicació i del Sergi de Meià, reconegut cuiner per la seva aposta de la cuina de km. 0 i membre del moviment internacional Slow Food. Ells seran els encarregats de conduir l’acte i presentar l’associació i els diferents cellers.

A continuació, als jardins del Palau Robert i fins les 21:00h tindreu l’oportunitat de tastar els diversos vins que s’elaboren arreu de l’ampli territori que engloben els Cellers Singulars de la D.O. Tarragona i conèixer les persones que formen part dels diferents projectes vitivinícoles.

Podreu gaudir també per acompanyar la tarda de vins del típic plat de Pataco d’Alforja, elaborat a base de patata i tonyina salada que ens oferiran l’Associació de Dones d’Alforja presents a l’acte.

Per organitzar aquest acte l’associació ha comptat amb el suport de l’INCAVI (Institut Català de la Vinya i el Vi) i del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Tarragona.

Més informació a cellerssingulars@gmail.com o al 630982747 (Josep Maria Llauradó)