fira

FIRA 2016: Cellers del territori presenten els seus vins a la Selva del Camp

Un bon vi ha de presentar bona aparença, aroma i sabor. Una vintena de selvatans han pogut experimentar aquestes característiques amb el tast de vins, que enguany s’ha dut a terme al castell del Paborde. La iniciativa pretén relacionar el tradicional món de la viticultura amb la vessant medieval de la Fira Multisectorial de la Selva del Camp. L’Associació de Cellers Singulars de Tarragona, formada recentment, ha ofert un maridatge de vins dels vuit cellers que componen la formació, amb cinc marques de la Ribera d’Ebre i tres del Camp de Tarragona.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *