Cellers singulars umami 2018

Cellers Singulars a UMAMI Barcelona

Els Cellers Singulars de la DO Tarragona, hem participat el passat 6 de juny d’una de les propostes que ofereix UMAMI Barcelona, en les que sempre aposten per la identitat cultural a través del patrimoni enograstronómico.

Quan arriben a nosaltres propostes carregades d’il·lusió, en les quals podem compartir els nostres valors i enriquir-los amb aquesta experiència, per a nosaltres és una oportunitat per reafirmar el sentit del nostre treball.

UMAMI Barcelona, és una proposta que sorgeix de “l’esperit inquiet d’uns barcelonins, que van sentir la necessitat d’ajuntar-se professionalment per apropar el món del vi i la gastronomia al públic en general, tant professionals com amateurs, locals i turistes.”

Defineixen el seu moviment des del respecte pel medi, la sostenibilitat i el treball conjunt amb els productes de proximitat; sense deixar de banda la resta de territoris, que com un bon maridatge, oferint propostes que permeten que la fusió cultural sumi i aporti un valor nou.

Presentem als 9 Cellers Singulars de la DO Tarragona

Els 9 cellers que formem l’Associació Cellers Singulars de la DO Tarragona, hem arribat a Barcelona amb els nostres vins, per compartir-los en un ambient càlid i familiar que ens ha fet gaudir de l’esdeveniment.

Hem presentat de forma propera i amb molta il·lusió, cadascun dels cellers. Som diferents però tenim molt en comú i justament aquest és el valor que gaudim al nostre fer de cada dia i que compartim quan som convidats a una proposta com ha fet UMAMI Barcelona.

Seguim fent camí, junts, aportant entre tots valor al territori, als nostres vins i als cellers.

Umami barcelona cellers singulars

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *