Celler Estol Verd

Estol Verd celler és un projecte iniciat per la Sara i el Gerard l’any 2014. Aquest projecte no és simplement una empresa, és una forma de viure la viticultura i de veure el nostre voltant. Dia a dia intentem que les nostres finques siguin sostenibles, tan econòmicament com ambientalment. Estol Verd celler és un celler petit situat a Rodonyà, a la casa pairal de cal Joan Rosset on antigament ja s`hi elaborava vi.

Els nostres vins

Els nostres vins són elaborats a partir del raïm de les nostres vinyes que cultivem mitjançant agricultura ecològica. Triem la vinya i el raïm que considerem més adequat pel vi que desitgem elaborar. La fermentació alcohòlica de tots els vins es fa amb llevats autòctons de manera espontània.

Tenim un estol de vins força ampli. Elaborem tres vins blancs, el Nyec, el Ros i el Rosset.

El Nyec és un vi fresc i aromàtic elaborat amb les varietats parellada, muscat i chardonnay

El Rosset és un vi jove elaborat 100% amb chardonnay.

El Ros és un chardonnay fermentat en bóta aromàtic i elegant.

I els nostres negre són el Tatxam, el zub zub i el 7030.

El zub zub és un vi negre jove elaborat amb ull de llebre.

El tatxam és un vi negre jove elaborat amb syrah.

El 7030 és un criança amb un 70% de syrah i un 30% d’ull de llebre.

 

Enoturisme

Orientast és una nova experiència enoturística en grup, és una activitat de senderisme en què has de cercar i tastar diversos vins amagats en diferents rutes que passen per les finques d’Estol Verd Celler (Rodonyà), descobrint l’agroecologia, el paisatge i la història del món rural.

Podràs tastar els vins al camp i autoavaluar el teu nivell de tast de forma divertida, debatent en grup o de forma individual els aspectes sensorials del vi. Tot això descobrint territori i natura, realitzant una activitat saludable apte per a totes les edats, en la que els menors d’edat també hi podran participar i trobar el seu petit tresor.

Contacte:

Adreça C / del forn nº6, 43815 Les Pobles, (Tarragona)

Telèfon 616 620 984 / 696110074

Email: estolverd@gmail.com