Celler Lafarineravins

Lafarineravins és un petit celler localitzat a Rasquera, municipi declarat reserva de la Biosfera. Us obrim les portes a aquesta empresa familiar perquè pugueu assaborir els productes elaborats amb el fruit de les nostres terres, uns productes fets amb estima, senzillesa i treball. Amb ells volem que us apropeu al nostre entorn, a unes vinyes que abracen la il·lusió d’una nova empresa i l’experiència dels nostres avantpassats, que ens han deixat l’estima a la terra de secà. Aquesta terra és el llit pacient i benevolent que les cuida i les fa créixer. És la que els hi dóna personalitat pròpia i les fa especials.

Els nostres vins

Llacuna. Vi negre criança.

Selecció de raïm entre les millors vinyes de garnatxa negra, merlot i syrah de les nostres propietats. Criança 12 mesos en barriques de roure francès. Color vermell intens amb ribets morats, en nas presenta fruita vermella amb un fons molt mineral i al seu pas en boca, marca el caràcter de la terra, amb un gust persistent i elegant.

Viamà blanc. Vi blanc jove.

Viamà blanc és un vi blanc jove elaborat amb una sel·lecció de garnatxa blanca i macabeu de les nostres vinyes, situades al peu de la Serra de Cardó, a Rasquera, municipi declarat reserva de la Biosfera. Presenta un color brillant amb ribets daurats, aroma afruitada i fresca i un pas en boca untuós i amb cos, deixant un paladar aromàtic i agradable.

Viamà negre. Vi negre jove 2015.

Viamà negre és un vi negre jove elaborat amb una sel·lecció de garnatxa negra i merlot de les nostres vinyes, situades al peu de la Serra de Cardó, a Rasquera, municipi declarat reserva de la Biosfera. Presenta una intensitat colorant mitjana, aroma afruitada i fresca i un pas en boca persistent, amb cos i suau.

Viamà rosat. Vi rosat jove.

Viamà rosat és un vi rosat jove elaborat amb una sel·lecció de garnatxa negra de les nostres vinyes, situades al peu de la Serra de Cardó, a Rasquera, municipi declarat reserva de la Biosfera. Presenta una intensitat colorant elevada, aroma afruitada i fresca i un pas en boca untuós i amb cos, deixant un paladar aromàtic i agradable.

L’enòleg

Nascut l’any 1990, Josep Francesc Piñol Piñol és fill d’una família arrelada a l’agricultura. Des de ben petit sentí curiositat pel cultiu de la vinya, aconseguint amb la seva insistència la recuperació de les vinyes dels seus avantpassats. Va iniciar estudis a l’escola de viticultura i enologia Mercè Rossell i Domènech de Sant Sadurní d’Anoia, seguint la seva formació als cellers Bàrbara Forés (D.O. Terra Alta), al celler Can Ràfols dels Caus (D.O. Penedès) i a les caves Castelo de Pedregosa (D.O. Penedès). És l’any 2008 que inicia el projecte de Lafarineravins amb la il·lusió i el suport de la seva família, aportant coneixements vitivinícoles i la seva personalitat i creativitat a l’hora d’elaborar els vins. Projecte que coninua plenament vigent a l’actualitat.

 

Contacte:

Adreça C/ Major, nº3  Localitat 43513 Rasquera (Tarragona)

Tel. + 34 659 766 293

email: lafarineravins@gmail.com