Celler Mas del Boto

L’explotació vitivinícola Mas del Botó consta de més 40 ha. on 5 ha. són conreades de vinya de les varietats Garnatxa negra, Carinyena i Cabernet Sauvignon. S’hi produeixen dues marques de vi: El Ganagot un vi envellit en barriques de roure, vi de guarda, i Mas del Botó, un vi jove madurat sobre mares. Les excepcionals particularitats del terreny i les condicions ambientals de la Vall de Cortiella, influeixen en la qualitat d’aquest vi. A més de la venda dels vins, s’ofereixen visites guiades amb tast de vins i productes locals.

Els nostres vins

Mas del Botó es un vi negre madurat sobre lies. Anyada: 2010. Varietats: 47 % Garnatxa negra, 33 % Cabernet Sauvignon i 20 % Samsó. Caixa: 6 ampolles de 0,75 l. Grau: 14,5. D.O.: Tarragona.

Nota tast: Color cirera picota, cobert. Nas de gran intensitat a fruites de bosc tipus nabius per acabar exhibint també notes fresques de regalèssia i anisades de fonoll. En boca és fresc que compensa la graduació i la dolçor donada per grau, amb greix, mineral i amb final llarg i persistent.

El Ganagot es un vi negre amb criança en barriques roure francès (Gra fi Allier) durant 1 any i 6 mesos mínim en ampolla. Anyada: 2005 Varietats: 85% Garnatxa negra, 10% Samsó i 5% Cabernet Sauvignon. Caixa: 6 ampolles de 0,75 l. Grau: 14,5. D.O.: Tarragona.

Nota Tast Ganagot: Color cirera picota, cobert amb rivet lleugerament morat; nas de gran intensitat amb elegants notes de fusta fina, que es barregen amb cacao, i fruita madura (cireres amb licor) per acabar exhibint notes fresques de regalèssia, fonoll i camomilla. En boca és elegant, voluminós, dens, lleugerament tànnic, mineral; final llarg i persistent.

 

Enoturisme

Alforja Advetur 4×4 conjuntament amb El celler Mas del Botó, el menjador de l’ermita de Puigcerver i Mel del Padrí han creat un pack que et permet conèixer en un mateix dia els indrets amb més encant de la vall d’Alforja combinant-ho amb l’experiència 4×4 per camins mil·lenaris que travessen la comarca.

 

Contacte:

Adreça Camí de Porrera a Alforja s/n Municipi Alforja Localitat Alforja

Telèfon 630 982 747

Email: pep@masdelboto.cat