Celler Molí de Rué

Molí de Rué és un celler i molí d’oli amb més de cent anys d’història ubicat a la localitat de Vinebre, província de Tarragona. Actualment, la quarta generació de la família Poquet, fundadors i propietaris de Molí de Rué, dirigeix el negoci. En els últims anys Molí de Rué ha dut a terme una important modernització de les seves instal·lacions, aconseguint un major control dels processos d’elaboració i millorant així la qualitat dels seus productes. Paral·lelament, s’han ampliat les explotacions pròpies de vinya i olivera, cultius que juntament amb els d’altres productors de la zona s’utilitzen per a l’elaboració dels vins i olis que comercialitza.

Els nostres vins

A Molí de Rué elaborem i comercialitzem la gamma de vins joves MIMS, blanc, rosat i negre. Es caracteritzen per ser molt afruitats i aromàtics. El vi blanc és un cupatge de les varietats macabeu, garnatxa blanca i moscatell, i el rosat i el negre són cupatge de garnatxa negra i syrah.

El vi més emblemàtic del nostre celler és però el vimblanc SOL I SERENA, vi de panses típic de Vinebre, del qual vam recuperar-ne l’elaboració a l’any 2008 i comercialitzem des del 2012. És un vi dolç elaborat cent per cent amb raïm macabeu que es deixa pansificar a sol i serena durant uns deu dies i que desprès es sotmet a una criança per solera. Es caracteritza pel seu color ambar, les aromes a panses, figues i orellanes i la seva dolçor, tot i que té una acidesa que no el fa empalagós.

 

Enoturisme

Obrim les portes del Molí de Rué per què pugueu conèixer qui som i què fem, us oferim una visita guiada pel celler i pels antics molins, així com també un tast de vins i oli. Ho podeu combinar amb una visita guiada pel nostre municipi.

Contacte:

Adreça C/ dels Portellets s/n, 43792 Localitat Vinebre

Telèfon 977 405 782

Email: info@moliderue.com