Celler Suñer

A Ginestar, un poble de la Ribera d’Ebre, durant generacions, la nostra família s’ha dedicat al cultiu de la terra per obtenir-ne els millors fruits. Avui, pare i filla, unim experiència i joventut per oferir un vi elaborat amb tendresa, tenint cura cadascuna de les fases del procés, per presentar cada tardor una producció selecta i limitada amb el caràcter propi de la nostra terra.

La Ribera d’Ebre és una comarca amb molta tradició vitivinícola. Ginestar es troba situat a la vall de l’Ebre. El clima mediterrani i les característiques del seu sòl, regat pel riu, és el que dóna atributs especials als nostres vins.

El celler es troba ubicat a la planta baixa de “Casa Pepe”, una casa amb història de Ginestar de principis del segle XX. Al celler Suñer elaborem vins monovarietals amb les varietats Merlot i Macabeu, varietat tradicional de la Ribera d’Ebre. Microvinificacions que reflexen la identitat de la nostra terra.

Els nostres vins

Seguint la tradició familiar, Manuel Suñer treballa la vinya i s’encarrega del celler, juntament amb la seva filla, qui aporta els coneixements com a enòloga. La nostra filosofia és elaborar:

  • Vins MONOVARIETALS que permeten descobrir els matisos de la fruita i percebre el caràcter del terroir.
  • Vins provinents de l’AGRICULTURA ECOLÒGICA. Certificats pel Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE). Organisme que regula els productes de màxima qualitat i respectuosos amb el medi ambient.

Enoturisme

Vine a visitar-nos i gaudireu d’una autèntica experiència lúdica, cultural i gastronòmica, la qual us permetrà conèixer tots els nostres productes així com el nostre entorn. Les visites són guiades en totes les propostes durant un 3 hores aproximadament. Tenim tres propostes:

PROPOSTA 1 Excursió a les vinyes + visita al celler + degustació. (2h). Ideal entre els mesos de Març a Agost. 

PROPOSTA 2 Viu el procés de producció del vi en plena collita! (3h). Finals d’agost a principis de Setembre.

PROPOSTA 3 Visita al celler + degustació + taller de Clotxa I Oleoturisme (3h). Activitat pensada per disfrutar-la durant tot l’any.

Informació al següent enllaç: WINE EN KAYAK

Contacte:

Adreça C/Sant Antoni, 29 Municipi Tarragona Localitat Ginestar CP: 43748

Tel. 977 409 039

email: info@vinsiolisuner.com